Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Biztosítási Konferencia 2017

2017.03.03

A Portfolio.hu által megrendezett Biztosítási konferencián az UNIQA vezérigazgatója, Kurtisz Krisztián és Juhos András, a személybiztosításokért felelős igazgatósági tagja is részt vett, ahol kifejthették véleményüket a biztosítási piac jelenlegi állásáról és jövőbeni kihívásairól.

Mit hoz a digitalizáció?

A hallgatóság kétharmada szerint inkább áldás, mint átok lesz a biztosítók számára a digitalizáció és az insurtech jelenség, ugyanakkor markáns az a vélemény is, hogy a piac jelenlegi szereplői sokat bukhatnak még rajta. Kurtisz Krisztián, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója szerint a digitális megoldások már rég nem a jövőhöz, hanem a jelenhez tartoznak. Chates ügyfélszolgálatunkat például már többezer ügyfelünk használta, eredményesen!

A biztosítóvezéri panelbeszélgetésben elhangzott: január és február visszaesést hozott a megtakarítási célú életbiztosítások piacán, amit az etikus életbiztosítási koncepció indulása okozhatott. A főbb piaci szegmensek mindegyikétől növekedést várnak a biztosítóvezérek a következő 5 évben.

Olvassa tovább a cikket itt!

 

Milyen nyugdíjcélú megtakarítás a "tuti"?

Juhos András, az UNIQA igazgatója szerint a nyugdíjbiztosítások azért kevésbé népszerűek, mert a unit-linkedet még a szakemberek egy része sem érti, ellentétben egy vegyes biztosítással vagy nyugdíjpénztárral. Viszont csak a unit-linkedben van meg az a hozampotenciál, amely érdemlegesen hozzá tud járulni az ügyfél megtakarításához.

Olvassa tovább a cikket itt!

 

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Csevegés chat

Kérdése van? Segítünk!

Chateljen munkatársunkkal, kapjon azonnali választ kérdéseire.

Chat személy profilkép

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Kérjük adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bővebb tájékoztatásra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail írás