Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Rendezvények az UNIQA támogatásával

Vízilabda EB 2016

A tornán a magyar férfi és női vízilabda-válogatott is képviseltette magát. Az esemény támogatójaként büszkék vagyunk a lányok tornagyőzelmére, valamit a fiúk bronzérmére is. Csak így tovább, az olimpián is!

 

 

 

 

 

 

Rúzsa Magdi koncert

 A 2016-os év egy nagy dobással kezdődött Rúzsa Magdinak. Február 27-én 20.00 órától szuperkoncertet tartott a Papp László Budapest Sportarénában. Ott, ahol egy évtizeddel ezelőtt kihirdették, hogy egy ifjú vajdasági hölgy nyerte meg a Megasztárt. A vendég Presser Gábor mellett Boban Markovic volt. Az esemény támogatója az UNIQA.

 

 

 

Dakar 2016

A Dakar idén is viszontagságos kalandokat ígért, az UNIQA Sandlander Team azonban készen állt a megmérettetésre. A minden nap újabb és újabb győzelmet igénylő futamon Somfai Mátyás és édesapja, Somfai Imre célozta meg a tisztes helytállást, egyedüli magyar egységként. A páros autója a Sandlander gondos kezei között készült, amely a szervizháttérért is felel a világ legnagyobb és legnehezebb tereprali versenyén.
A 386-os rajtszámot viselő duó hosszas előkészületek, rengeteg erőnléti és technikai edzés, pokoli sivatagi gyakorlás és a marokkói OiLibya Rally világkupa futam sikeres teljesítése után döntött úgy, hogy egy sokat bizonyított – a Dakart évek óta magasan nyerő – VDJ200-as Toyota Land Cruiser társaságában vágott neki egy régi álomnak.
Ahogy a Dakaron az már lenni szokott, nem volt könnyű dolguk. Csak néhány akadály ezek közül, hogy sok volt a magaslat –  Argentínában hőség, Bolíviában hideg tette próbára a versenyzők szervezetét. A magyar páros végül kiesett, de helytállásukra büszkék vagyunk!