Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Sport

Az UNIQA Biztosító sportágak széles palettáját támogatja mind amatőr, mind versenyszinten.

 

UNIQA Sopron női kosárlabdacsapata

A csapatsportágak területén az UNIQA Sopron női kosárlabdacsapatnak hosszú évek óta adunk jelentős segítséget támogatásunkkal, mellyel olyan biztos hátteret nyújtunk a csapatnak, hogy nekik azzal kelljen csak törődni, amihez igazán értenek- a sporttal! Az UNIQA Sopron 2014-ben megnyerte a bajnokságot és fölényes sikerrel a kupát is, melyeket így, az elmúlt 9 év során egyaránt ötször-ötször hódítottak el a soproni lányok. A csapat 2015-ben ismét indul ta legmagasabban jegyzett európai női kosárversenyen, az EuroLigában. Hajrá lányok!

 

Vasas SC

A piros-kék egyesület sportolói az évtizedek során közel másfélezer országos bajnoki címet, 45 olimpiai aranyérmet, 46 világbajnoki, valamint 43 Európa-bajnoki címet nyertek. Különös tekintettel fontosnak tartjuk a minél több éremesélyes olimpikon felkészülésének elősegítését, az utánpótlás nevelés minőségének folyamatos javítását, továbbá a sport szeretetének átadását a legkisebbeknek, melyek a Vasas Sport Club legfőbb céljai is.  A célok megvalósításában az UNIQA hosszú évek óta segítséget nyújt az egyesületnek.

Adója 1%-ának felajánlásával hozzájárulhat az egyesületben folyó utánpótlás-neveléshez. Alapítvány: Vasas Centenárium Alapítvány; Adószám: 18123649-1-41

 

EHF Nemzetközi Kézilabda Szövetség

A kézilabda a világ talán legdinamikusabban fejlődő, valamennyi kontinensen népszerű sportága. A sportág fejlesztéseinek, törekvéseinek eléréséhez az UNIQA, Európa szerte segítséget nyújt. Nem mellesleg a Papp László Budapest Sportarénában tavaly sikerrel, telt házzal zajló premiert követően az általunk támogatott Európai Kézilabda Szövetség 2016-ig szóló szerződést kötött a női bajnokok ligája kézilabda négyes döntő megrendezésére, mely az együttműködés jelentőségét magasabb szintre emeli.

 

UNIQA Team Újbuda triatlon csapata

Az UNIQA Team Újbuda SE ma már az ország legnagyobb létszámú triatlon egyesülete. Náluk az oktatástól az élsporton keresztül az amatőr sportig mindenki otthonra talál, és kedve szerint űzhet egy olyan kihívásokkal teli sportágat, mint a triatlon. Fejlődésükben 2008 óta vállal szerepet az UNIQA Biztosító Zrt.

Megtisztelő mindenkitől, aki az elmúlt években felajánlotta már részükre adója 1%-át. Fejlődésük folytatása érdekében minden támogatásra szükségük van, így idén is erre biztatják a velük szimpatizálókat. Adószám: 18775435-1-43

 

Megathlon SE

Az egyesület alapvetően a multisportok szerelmeseinek kínál alternatívákat a sportolásra, legyen szó akár triatlonról, vagy öttusáról. Céljuk, hogy minden versenyzőjük a lehető  legnagyobb figyelmet kapva, a saját magához mért legnagyobb teljesítményre legyen képes. Mindezt a legkorszerűbb edzésmódszerekkel, tudományos alapokon teszik az egyesület edzői. A magas szintű szakmai munkára garancia az edzőik végzettsége, többéves tapasztalata, valamint elért eredményeik.

 

Magyar Golf Szövetség

Amagyar junior golf válogatott gondtalan utazásáról az UNIQA Biztosító gondoskodik.