Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

A Green Holidays károsultak jelentős része már a tervezett nyaralás előtt kártérítést kap

2017.07.28

A legutóbbi sajtóközleményünkben leírtaknak megfelelően a mai napon az UNIQA megkezdte a Green Holidays ügyben érintettek kártalanítását. A következő napokban több 100 utas részére kezdjük meg a kifizetést.

"Rendkívül büszke vagyok a kollégáimra. A mai nappal új, pozitív sztenderdet teremtettünk a biztosítási szakmában. Kivételes, amit véghezvittek az elmúlt hetekben, hogy a mai napig eljuthassunk. Alig 3 nap leforgása alatt hazahoztunk 734 bajbajutott utast, emellett fogadtunk több ezer telefonhívást és kárbejelentést. Ma eljutottunk odáig - amire tudomásunk szerint még nem volt példa egy több ezer károsultat érintő káreset kapcsán -, hogy alig három héttel az utolsó utas hazahozatala után megkezdjük az elmaradt utak kártalanítását. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a károsult utasok egy jelentős része még a tervezett nyaralás előtt megkapja az arányos kártérítést. Így nem kell, hogy nekik feltétlen elmaradjon a nyaralás.

Ehhez arra volt szükség, hogy jó néhány kollégám megszakítsa, lemondja korábban tervezett családi nyaralását, csak azért, hogy a bajbajutottakon segíteni tudjunk illetve, hogy a kárkifizetés már a mai napon, még júliusban megkezdődhessen. Ezt külön köszönöm nekik."

Tette hozzá Kurtisz Krisztián az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatója.

A sajtóközleményünk a jelenleg rendelkezésre álló információk és a becsült adatok alapján készült, ezért a változtatás, pontosítás jogát fenntartjuk. A jelen sajtótájékoztató az UNIQA Biztosító Zrt. kötőerővel bíró jognyilatkozatának nem minősül, az kizárólag a közvélemény tájékoztatását és az utasok eligazodását segíti az ügyintézésben.

További információ a sajtó képviselői részére:
UNIQA Biztosító Zrt.
Marketing és kommunikáció
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.
Tel.: +36 1 2386-116
E-mail: szerkesztoseg@uniqa.hu

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Csevegés chat

Kérdése van? Segítünk!

Chateljen munkatársunkkal, kapjon azonnali választ kérdéseire.

Chat személy profilkép

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Kérjük adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bővebb tájékoztatásra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat Kirendeltségek E-mail írás