Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Az UNIQA biztosítja a MOL LIMO flottát

2018.01.25

Büszkén jelentjük be, hogy az UNIQA a hivatalos biztosítója a MOL új, MOL LIMO néven induló közösségi autómegosztó szolgáltatásának. A 300 autóból álló flottához a Casco biztosítást az UNIQA szolgáltatja.
 

Január végén indul a MOL LIMO közösségi autómegosztó szolgáltatás 100 elektromos és 200 benzines Volkswagen up! járművel, megközelítőleg 60 km2-es szolgáltatási területtel, melybe a belső budai és pesti kerületek mellett a frekventált külső kerületek jelentős részei is beletartoznak majd.
 

A szolgáltatás percdíjas konstrukcióban lesz elérhető, amelynek előfeltétele az applikációban vagy a weboldalon történő regisztráció. A regisztrációt követően a felhasználó az applikáció segítségével tudja majd indítani az autó bérlését. 
 

A közösségi autózásban élen járó európai nagyvárosok tapasztalatai alapján elmondható, hogy egyetlen megosztott autó képes öt vagy akár tíz saját gépkocsit kiváltani. Ez a közlekedési forma tehát jótékony hatást gyakorol környezetünkre, hiszen elősegíti a városokra jellemző zsúfoltság, illetve forgalom csökkentését. Az UNIQA számára is rendkívül fontos a környezet védelme, ezért is örülünk annak, hogy társaságunk részese lehet ennek a kezdeményezésnek.

 

További információ a sajtó képviselői részére:
UNIQA Biztosító Zrt.
Marketing és kommunikáció
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.
E-mail: kommunikacio@uniqa.hu

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Csevegés chat

Kérdése van? Segítünk!

Chateljen munkatársunkkal, kapjon azonnali választ kérdéseire.

Chat személy profilkép

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Kérjük adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bővebb tájékoztatásra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat Kirendeltségek E-mail írás