Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

UNIQA által finanszírozott géppel érkeztek ma haza az első törökországi károsultak

2017.07.04

Az UNIQA Biztosító minden kinnrekedt utas hazajutásáról gondoskodik

 

Vasárnap este óta azon dolgoznak az UNIQA Biztosító munkatársai közösen az államigazgatásban és a diplomáciában dolgozó kollégákkal, hogy a Törökországban rekedt Green Holidays Kft. utasai számára mielőbb megnyugtató megoldást kínáljanak a károk rendezésére és a hazajutásra. Az éjjel-nappal folyó szervező munkának köszönhetően kedden délután az első utasok már le is szálltak Budapesten, ahol már a csomagátvételnél fogadták őket a biztosító munkatársai és helyben nyújtottak tájékoztatást a károsultak részére a kárbejelentés módjáról, ezáltal is segítve az utasokat és gyorsítva a folyamatot.

A még kinn tartózkodó magyarokkal több kommunikációs csatornán folyamatosan tartja a kapcsolatot a biztosító, így mindig a legfrissebb információkkal látják el a bajbajutottakat.

Az UNIQA Biztosító kollégái a további utasok hazajuttatásán is nagy erőkkel dolgoznak, szoros együttműködésben a magyar nagykövetséggel és a helyi partnerirodákkal.  Emellett a biztosító  honlapján, ingyenesen hívható zöldszámon, valamint a károsultak által létrehozott Facebook csoportban is tartják a kapcsolatot az utasokkal. 

„Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a kialakult helyzetet a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjuk. Nem könnyű feladat a nyári szezon közepén üres repülőgépet találni, de mostanra biztosan mondhatjuk, hogy sikerül megoldani a bajbajutottak egy részének hazautaztatását. Elképesztő összefogásnak lehetünk tanúi: az államigazgatásból, diplomáciából és a verseny szférából érkező emberek időt, energiát nem sajnálva dolgoznak azon, hogy segíthessék a Törökországban rekedt honfitársainkat” – mondta Kurtisz Krisztián, az UNIQA Biztosító vezérigazgatója, aki külön köszönetet mondott kollégáinak, akik vasárnap óta éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy előbb szállást, majd repülőgépet találjanak az embereknek.

 

A biztosító a Törökországban rekedt utasok hazajuttatásával és kártalanításával párhuzamosan kiemelten kezeli azon ügyfelek kárrendezését is, akiknek már befizetett utazásuk van a Green Holidays Kft.-nél. A kártalanítás pontos menetéről és további információkról az UNIQA Biztosító honlapján tájékozódhatnak az érintettek.: http://www.uniqa.hu/greentajekoztato

TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK A KÁROSULTAKNAK:

Azonnali segítségnyújtás az alábbi, ingyenesen hívható telefonszámon:
+36 80 2999 99

Azon károsult ügyfelek, akik nem kezdték meg utazásukat, kárigényüket a 4839597 kötvényszám feltüntetésével az info@uniqa.hu címen jelezhetik.

A kárbejelentéshez az alábbi dokumentumokat kell csatolni:
- a befizetési bizonylatokat
- az utazási szerződést
- bankszámlaszám, ahova a kártérítési összeg utalható

- a kitöltött kárbejelentőt

Fontos, hogy az e-mail tárgyának a „Green Holidays”-t kell megadni.

Üdvözlettel:

UNIQA Biztosító Zrt.
Marketing és kommunikáció

1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.
Tel.: +36 1 2386-436, +36 1 2386-135
E-mail: szerkesztoseg@uniqa.hu

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Csevegés chat

Kérdése van? Segítünk!

Chateljen munkatársunkkal, kapjon azonnali választ kérdéseire.

Chat személy profilkép

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Kérjük adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bővebb tájékoztatásra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat Kirendeltségek E-mail írás