Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

UNIQA Csodabogarak kampány

2018.11.12

Valódi önzetlen embereket keres az UNIQA Biztosító támogatásával felhívást közzétevő Csodalámpa Alapítvány. A kezdeményezés célja, hogy megtalálják azokat a hétköznapi segítőket, megyénként minél többet, akik örömmel válnak Csodabogarakká. Az elnevezést azok érdemelhetik ki, akik bebizonyítják, hogy tudnak és szeretnek segíteni. A támogatók ezáltal felkerülnek egy országos térképre, a bevételekből pedig életveszélyes betegséggel küzdő gyermekek kívánságait teljesítik.

 

A november 12. és december 25. között futó kezdeményezés célja, hogy összehozza mindazokat, akik kisebb-nagyobb összegekkel szeretnék támogatni a kisbetegek kívánságainak teljesülését, így szerezve óriási örömöt számukra.

 

A másfél hónapos megmozdulás során egy igazán látványos, élő térképen követhetjük nyomon, melyik országrész a legaktívabb. Kiderül, hol él a legtöbb olyan ember, akik valóban szeretnének segíteni, megragadva e különleges lehetőséget.

 

Az Alapítvány célja, hogy olyan életveszélyes betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyermekek kívánságait teljesítse, ahol a család anyagi helyzete nem teszi azt lehetővé” – mondta Felkai Márta, az alapítvány kommunikációs szakértője.

 

Olyan közismert hírességek is Csodabogarakká váltak már, mint Rudolf Péter  Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész, Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó, Sebestyén Balázs televíziós és rádiós műsorvezető, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó,  akik hozzájárulásukkal szeretnének minél többeket inspirálni arra, hogy részt vegyenek ebben a nagyszerű összefogásban.

 

Sebestyén Balázs számára nem ismeretlen az alapítvány munkája. Elmondása szerint szülőként rendkívül érzékenyen érinti a témakör és kötelességének érzi segíteni. Számos esetben dolgozott együtt a Csodalámpa Alapítvánnyal és több különleges kívánság teljesítésében vállalt már szerepet, így nem kérdés, hogy ez alkalommal is támogatni fogja őket.

 

Az alapítvány hitvallása szerint a segítő szándék sokakban megvan, de számos esetben nem tudják, hol, milyen fórumon juttathatják el adományaikat oda, ahol a legnagyobb szükség van rá és ahol a legjobban örülnek neki. Ezek az emberek most összefoghatnak és megmutathatják, hogy egyszerre dobban a szívük, ha arról van szó, hogy beteg gyermekek életébe egy kis örömet csempészhetnek.

 

Három féle módon lehet Csodabogárrá válni és egyben adakozni:

  • csatlakozhatsz a Csodabogarak weboldalon feltűntetett sportversenyek valamelyikéhez, ahol résztvevőként gyűjthetsz adományt,
  • szervezhetsz karitatív céllal privát rendezvényt,
  • vagy egyszerűen küldhetsz támogatást egyénileg.

 

Felelős Társaságként az UNIQA visszanyúl a biztosítás alapjaihoz, mely szerint a biztosítás arról szól, hogy emberek összeállnak azért, hogy a bajba kerülteken segítsenek. Ezt szem előtt tartva segíti a lehetetlennek tűnő álmokat megvalósító Csodalámpa Alapítvány és a Csodabogarak tevékenységét.

Ezzel a döntésével az UNIQA megadta annak az anyagi esélyét, hogy Magyarország legtávolabbi szegleteiben is megszólíthassuk azokat, akik segíteni akarnak, vagyis megteremtik annak a feltételeit, hogy bárhol az országban születhessenek még Csodabogarak.

 

Itt csatlakozhatsz Te is: www.csodabogarak.com

További információ:

UNIQA Biztosító Zrt.
Marketing és Kommunikáció
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.
E-mail: kommunikacio@uniqa.hu

 

Csodalámpa Alapítvány

Felkai Márta
Kommunikációs szakértő
+36 20-519-1652
E-mail: felkaim@felkaim.hu
www.csodalampa.hu

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Csevegés chat

Kérdése van? Segítünk!

Chateljen munkatársunkkal, kapjon azonnali választ kérdéseire.

Chat személy profilkép

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Kérjük adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bővebb tájékoztatásra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat Kirendeltségek E-mail írás