Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

UNIQA Vízimentők Program

2018.07.10

Júliustól indul az UNIQA Vízimentők Program, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és az UNIQA Biztosító közös aktivitása a biztonságos nyaralásért.

 

Biztonságos strand, biztonságos nyár - ez a fő üzenete annak a programnak, amelyet az UNIQA és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata közösen hozott létre és jelentett be idén májusban.
 

Az UNIQA és a VMSZ már évek óta partnerek, az új programmal azonban még szorosabbá válik az együttműködés. A hivatalos végzettséggel rendelkező vízimentők minden nap nyitástól zárásig teljesítenek szolgálatot a balatoni fürdőhelyeken. Emellett, a július 13-tól augusztus 18-ig tartó időszakban az UNIQA Vízimentők csapata két balatoni strandon, Vonyarcvashegyen és Balatonfüreden, jól felszerelt kitelepüléssel megerősítve lesz jelen, hogy megvalósulhasson a program fő üzenete: „biztonságos strand, biztonságos nyár”.
 

A strandolók a vízimentők vezetésével péntekenként a balatonfüredi Kisfaludy, szombatonként pedig a vonyarcvashegyi Lidó strandon külön aktivitások és edukációs programok (pl. vízimentő kellékek bemutatása, alapvető fogalmak és alapszabályok ismertetése,  szituációs feladatok vízben és vízparton, újraélesztés a parton amubabával, ügyességi játékok ajándéktárgyakért, vízimentő bemutatók) keretein belül ismerkedhetnek meg a vízimentés rejtelmeivel.
 

A vízimentők életbiztosítását, valamint a vízi és szárazföldi járművek casco biztosítását, ahogy eddig is, ezúttal is az UNIQA biztosítja.
 

További információ:

Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 2 
E-mail: info@vizimentok.hu  
UNIQA Biztosító Zrt.
Marketing és kommunikáció
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.
E-mail: kommunikacio@uniqa.hu                    

                
                        
            

 

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Csevegés chat

Kérdése van? Segítünk!

Chateljen munkatársunkkal, kapjon azonnali választ kérdéseire.

Chat személy profilkép

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Kérjük adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bővebb tájékoztatásra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat Kirendeltségek E-mail írás