Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Hova kerül a befektetése?

 

A Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítás befektetési egységekhez kötött biztosítás, Ön a kockázatvállalási hajlandósága alapján választhatja ki a legmegfelelőbb eszközalapokat.

Kockázatvállaló, vagy pénzügyi döntéseiben inkább konzervatív befektetőnek mondható?

Kockázati kérdőívünk kitöltésével megtudhatja, melyik befektetői típusba sorolható. Adott befektetői típushoz különböző időtávokon különböző összetételű befektetési portfólió ajánlott. A kérdőív eredményeként az Ön kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően egy idővonalat fog látni, ahol egyszerűen meghatározhatja a befektetési futamidőhöz tartozó ajánlott összetételű eszközalapot.

 

Legyen mindig naprakész! Kerüljön képbe a tőzsdei hírekkel, árfolyamok, trendekkel vagyonkezelőink segítségével! Befektetési szakértőink elemzésekkel és rendszeres hírlevelekkel segítik Önt eligazodnia a biztosítások világában. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Hogyan látják a szakértők az UNIQA eszközalapok teljesítményét?

UNIQA nyerte el az Év Biztosítója díjat a MoneyMoon Awards 2016 versenyen, a biztosítói eszközalapok objektív rangsorán. Az UNIQA Biztosító másodszor részesült a rangos elismerésben, melyet kiváló eszközalap teljesítményével érdemelt ki.

2016-ban kategóriája legjobbjának bizonyult, amivel az első helyezettnek járó oklevelet nyerte:

UNIQA Ázsiai Részvény eszközalap, ázsiai részvény kategóriában

UNIQA B-Rich eszközalap, feltörekvő piaci részvény kategóriában

UNIQA ProtAktív Kelet-Európa eszközalap, kelet-európai részvény kategóriában

UNIQA ProtAktív Kína eszközalap, kínai részvény kategóriában

A legjobb hazai biztosítói eszközalapokat és befektetési alapokat 2010 óta rangsorolja objektív szempontok alapján, és díjazza a MoneyMoon független pénzügyi elemző társaság. Az UNIQA a MoneyMoon Awards legeredményesebb résztvevője annak alapítása óta: a legtöbb elismerést szerezte eddig összesen, mint ahogy a 2015. és 2016-os években is.

 

Szeretne többet megtudni eszközalapjainkról? Látogasson el oldalunkra!

 

Kérdéseivel forduljon bizalommal tanácsadó kollégáinkhoz.
A megfelelő eszközalap kiválasztása szakértelmet igénylő feladat.

 

Szeretné megismerni a befektetési egységekhez kötött, más néven unit-linked típusú életbiztosítások működését? Ajánljuk figyelmébe a Magyar Biztosítók Szövetsége által összeállított tájékoztatót, amely a biztosítások legfontosabb tudnivalóit tartalmazza, és azzal a céllal készült, hogy elősegítse e termékek jobb megértését.

Ismerje meg a TKM-tájékoztatónkat!

A Teljes Költség Mutató (TKM mutató) egy, az Ön tájékoztatását szolgáló, egyszerű mutató, amely egy százalékos érték vagy értéktartomány segítségével fejezi ki a típuspéldában bemutatott biztosítás költségeit, amelyek tartalmazzák – többek között – a termékbe beépített biztosítási kockázati fedezetek ellenértékét is.