Miért az UNIQA?

Az UNIQA Biztosító célja a tökéletes ügyfélélmény megteremtése, az, hogy a legjobb szolgáltatóvá váljon a piacon. Céljaink elérése érdekében folyamatosan lépést tartunk a fejlődéssel, sőt sok esetben diktáljuk a trendeket.

Az iparágban egyedülálló szervezeti struktúrával működünk, melynek hatékonysága abban rejlik, hogy az ügyfélkiszolgálás teljes folyamata, a termék fejlesztéstől a kárrendezésig, egy kézben összpontosul a lakossági, a vállalati és online ügyfelek vonatkozásában is. Ez a szervezeti felépítés az ügyfelek számára gyorsabb kiszolgálást és az igényeikhez még jobban igazodó termékeket, az UNIQA számára egyszerűbb és átláthatóbb működést tesz lehetővé.

Munkatársaink számára modern munkakörnyezetet és folyamatokat biztosítunk és minden lehetséges eszközt megadunk a fejlődéshez.

Csatlakozz hozzánk!

Responsive Image

Biztosítási tanácsadói és vezető tanácsadói pozícióink

Mostanában többször megfordult a fejedben, hogy munkahelyet váltanál?

Nem látsz magad előtt jövőképet? Ha kész vagy kipróbálni magad egy új területen, akár pénzügyi tanácsadóként, akár vezetői pozícióban, akkor csatlakozz hozzánk!

Adatvédelmi tájékoztatás: a Tanácsadói és Munkatársi pozíciókra benyújtott pályázatokkal kapcsolatos adatkezelésre a https://www.uniqa.hu/adatkezeles oldalon található Álláspályázatokra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató az irányadó.