Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

A Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítás a következőket nyújtja az Ön számára

Bónuszok

Jóváírásokkal növeljük biztosítása értékét.

Díjfizetés módjától és nagyságától függő bónuszok.

A rendszeres díj százalékában megadott bónuszok.

Költség visszatérítési bónuszok.

A rendszeres díjat terhelő költség egy részét visszajuttatjuk Önnek.

Hozambónusz.

Befektetés arányos költség-visszatérítési bónusz.


A felkészülést érdemes minél hamarabb elkezdeni. Az idő pénz, és a pénz dolgozik Önnek!Így tehát ha ma kezdi el a megtakarítást, évente/havonta kisebb összeget is elég félretennie, hogy nyugdíjas korára biztosítsa életszínvonalát

20% adókedvezmény

Nyugdíjcélú befizetései után 20% állami támogatásban is részesül, melyet adókedvezmény formájában kaphat vissza. Így az anyagi biztonság mellett Ön hozzájuthat az évi legfeljebb 130 000 forintos adó-visszatérítéshez.

Rendkívüli (eseti) befizetéssel tovább növelheti az adott évre vonatkozó adójából visszaigényelhető összeget. A maximális adójóváírást évi 650 000 forint díjjal érheti el, de természetesen kisebb eseti befizetéssel is növelheti nyugdíjcélú megtakarítását.

Hogyan juthat hozzá az adójóváíráshoz?

Az adójóváírás teljes összegét elhelyezzük a szerződésen, így a befektetések teljesítményétől függően ezen is hozam képződhet, ami növelheti megtakarítását. Az adójóváíráshoz ennek megfelelően a szerződés lejáratakor lehet hozzájutni.

Az adójóváírás nem automatikusan kerül a nyugdíjbiztosítási szerződésére, az átvezetést Önnek kell igényelni személyi jövedelemadó bevallásán. A szükséges igazolásokat minden év elején postán küldjük Önnek.

Fontos tudnia, hogy az adójóváíráshoz a szerződés lejáratakor lehet hozzájutni. A szerződés megszűnése vagy a nyugdíjcélú megtakarításokból történő pénzkivonás esetén az igénybevett adójóváírást 20%-kal növelten vissza kell fizetni az adóhatóságnak!