Contact form Contact form

Kapcsolatfelvétel

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

2021. január 1. óta

Ügyfeleinknek segítettünk

42 370

esetben
Kifizettünk

15 909 397 162

Forintot
Ügyfeleink elégedettsége

4.8 / 5

A honlapon közölt statisztikai információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok pontosságát az UNIQA Biztosító Zrt. nem garantálja és nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Csak az UNIQA Biztosító Zrt. által hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak. A jelen honlap és a honlapon közölt statisztikai információk, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Egészségbiztosítás

Pénzügyi segítség betegség esetén. Iratkozzon fel ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Puzzle Balesetbiztosítás

Gondoskodjon szeretteiről, jelentkezzen ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Vissza

Az UNIQA ismét elsöprő sikert aratott a 2020-as MoneyMoon Awards-on

Az idei MoneyMoon Awards díjátadón 23 kategóriában osztották ki a legjobb befektetőknek és vagyonkezelőknek járó minősítéseket. Az UNIQA már 10 éve minden évben a díjazottak között büszkélkedhet, és az elmúlt évekhez hasonlóan, 2020-ban is a legfontosabb kategóriákban nyert elismerést.

Balról: Minisán Attila, Daróczi Andor, Erich Frimmel, Kertész Fruzsina, és Fazekas Tamás

A MoneyMoon Awards a szektorban kimagaslóan teljesítő pénzügyi szereplőket és mintegy 1000 eszközalapot értékelt 2020-ban, különböző objektív kritériumok alapján. A független pénzügyi tanácsadó cég a biztosítók termékpalettáját összehasonlítva választotta ki a nyerteseket. A díjazás során a befektetési politikák spektrumát vizsgálták, illetve figyelembe vették azt is, hogy az ügyfelek számára kínált eszközalapok mennyire újszerű, etikus koncepciók. Továbbra évről évre szempont számukra, hogy az adott biztosító mennyire aktív a tanácsadói és ügyfelei felé irányuló kommunikációban és, hogy milyen anyagokat ad ki partnerei számára.

2016-ban megkezdett stratégiaváltás, így a 2017-ben útjára indított unit-linked stratégiánk célja, hogy ügyfeleink számára a lehető legköltséghatékonyabban tegyük elérhetővé a hazai és nemzetközi tőkepiacokat és a legjobb ügyfélélményt nyújtó biztosító legyünk a Magyarországon. E költséghatékonyság is tükröződik a díjainkban és elért eredményeinkben.” - nyilatkozta Daróczi Andor az UNIQA vagyonkezelési igazgatója

Már 2016 óta díjazzák a biztosítótársaságok lakás-, utas-, gépjármű-, baleset- és egészségbiztosítási termékeit is.  Idén az UNIQA a vizsgált biztosítói eszközalap kategóriában dominálta a mezőnyt. A legfőbb szempont ezekben a biztosítási kategóriákban a szolgáltatás minősége, ezen belül a szerződéskötés, a szerződés felmondása, az ügyféllel történő kommunikáció, online ügyintézés, illetve az adott termékek árazása.

A főbb kategóriák minősítéseit minden évben kizárólag azok a biztosítók kapják meg, akik az adott évben szignifikánsan fejlődtek. Ez kiváltképp megemeli az UNIQA által megszerzett 8 díj tekintélyét:

Az UNIQA az eszközalap kategóriájában hozta haza a legtöbb díjat:

  • UNIQA Menedzselt Részvénytúlsúlyos eszközalap a menedzselt eszközalap kategóriában,
  • UNIQA Arany eszközalap a nyersanyagpiaci eszközalap kategóriában,
  • UNIQA Új Technológiák a technológiai fókuszú részvény eszközalap kategóriában,
  • UNIQA Kelet-Közép Európai Részvényalap a közép-európai fókuszú részvény eszközalap kategóriában,
  • UNIQA Céldátum eszközalap család a céldátum eszközalap kategóriában.

Emellett az UNIQA biztosítási termékei is az élen végeztek, az alábbi kategóriákban:

  • HomeGuard lakásbiztosítás kategóriában,
  • Bodyguard VIP, Puzzle balesetbiztosítás kategóriában,
  • MedHelp egészségbiztosítás kategóriában.