Contact form / New Contact form / New

Kapcsolatfelvétel

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

2022. január 1. óta

Ügyfeleinknek segítettünk

18 188

esetben
Kifizettünk

6 680 761 515

Forintot
Ügyfeleink elégedettsége

4.8 / 5

A honlapon közölt statisztikai információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok pontosságát az UNIQA Biztosító Zrt. nem garantálja és nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Csak az UNIQA Biztosító Zrt. által hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak. A jelen honlap és a honlapon közölt statisztikai információk, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Egészségbiztosítás

Pénzügyi segítség betegség esetén. Iratkozzon fel ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Puzzle Balesetbiztosítás

Gondoskodjon szeretteiről, jelentkezzen ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Vissza

Lendületben az UNIQA Biztosító

Mozgalmasan zajlott az elmúlt kilenc hónap az UNIQA Biztosító életében. Az UNIQA Group növekedési céljaival összhangban és a magyar piaci sajátosságokat alapul véve kezdődött meg az UNIQA Biztosító új stratégiájának implementálása. A 2021-ben meghatározott irányok mentén indultak el a fejlesztések, valamint új taggal egészült ki az UNIQA Biztosító felsővezetői boardja. Zubor Tibor vállalati üzletág igazgatóként támogatja a biztosító vezetőségét az új stratégiai célok elérésében.

A vállalat vezérigazgatója, Dinsdale Julianna az UNIQA 3.0 stratégia elindításakor célitűzésképp a gyors növekedést, a fenntartható, omni-channel modell kialakítását, emellett pedig az ezen törekvések eléréséhez elengedhetetlen cégkultúra meghonosítását fogalmazta meg. A gyors növekedés motorja a kulcs ágazatokra, illetve a legnagyobb növekedési potenciált jelentő nem-élet üzletág területeire való fókuszálás. A stratégiai célok minél gyorsabb megvalósítása érdekében számos agilis fejlesztés vette kezdetét a szervezeten belül.

Az UNIQA magyar leányvállalata rendkívül erős háttérrel rendelkezik, a cégcsoport 4 kiemelt kelet-közép-európai országa közé tartozik. A nemzetközi eredményeket tekintve csoportszinten 2021 első kilenc hónapjában az UNIQA 216 millió euró adózás előtti eredményt ért el. A díjbevétel 2021 első félévében 17 százalékkal nőtt.

A biztosítási piac a pandémia ellenére is körülbelül 5%-os növekedést tudott elérni 2020-ban, a gazdaság idei fellendülésének köszönhetően az idei első félév 12%-os növekedése is az ágazat további bővülési potenciálját igazolja.

Ezt a felfele ívelő pályát hivatott tovább vinni munkájával az UNIQA Biztosító új boardja is, melyhez Dinsdale Julianna, Thomas Dockal és Herbert Schellmann mellé idén augusztusban Zubor Tibor is csatlakozott vállalati üzletág igazgatóként.  A biztosítási szakember 17 év után igazolt át az Allianz-tól, hogy szakmai tapasztalataival az UNIQA Biztosító munkáját támogassa.

Zubor Tiborról:

A közgazdász végzettségű szakember 2004-ben kezdte pályafutását az Allianznál. 2009-től számos management pozíciót töltött be. Az elmúlt több mint hat évben a Bróker és Vállalati értékesítés területet vezette. Az UNIQA Biztosítóhoz 2021 nyár végén csatlakozott.