Contact form Contact form

Kapcsolatfelvétel

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

2020. január 1. óta

Ügyfeleinknek segítettünk

85 852

esetben
Kifizettünk

28 985 847 452

Forintot
Ügyfeleink elégedettsége

4.8 / 5

A honlapon közölt statisztikai információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok pontosságát az UNIQA Biztosító Zrt. nem garantálja és nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Csak az UNIQA Biztosító Zrt. által hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak. A jelen honlap és a honlapon közölt statisztikai információk, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Egészségbiztosítás

Pénzügyi segítség betegség esetén. Iratkozzon fel ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Puzzle Balesetbiztosítás

Gondoskodjon szeretteiről, jelentkezzen ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Vissza

Új stratégiai és transzformációs igazgató az UNIQA-nál

 

Az UNIQA Biztosító üzletfejlesztési terveiben évek óta komoly fókuszt kap a transzformáció és a belső folyamatok optimalizálása, ennek érdekében nyáron dedikált igazgatót neveztek ki a terület élére Julianna Dinsdale személyében. A szakember felel a vállalati stratégiák kialakításáért és a digitális transzformáció cégszintű implementálásáért.

Az UNIQA Biztosító célja, hogy a megváltozott ügyféligényekre a lehető leghatékonyabban reagáljon az értékesítési csatorna átalakításával és a digitalizáció nyújtotta lehetőségek kiaknázásával. A fenntartható működési modell és stratégia kialakításával Julianna Dinsdale-t bízta meg a vállalat, aki a hagyományos biztosítói szektoron kívül szerzett nemzetközi tapasztalataival nyár óta támogatja az UNIQA működését.

„A digitalizáció nem csupán egy projekt, hanem a pénzügyi szektort átalakító folyamat, amely az UNIQA célcsoporton belül is a legfontosabb üzletfejlesztési terület. A pozíció létrehozásával és Julianna Dinsdale érkezésével még komolyabb stratégiai alapokra helyezzük a transzformációs folyamatok megszervezését. Julianna tanácsadói és banki háttere egy friss, megújulást hozó látásmódot jelent az UNIQA Biztosító számára, aminek már most érezzük a pozitív hatásait” - mesélte Kurtisz Krisztián, vezérigazgató.

„A karrierem során mindig a kihívások és a vállalatok működésének újragondolása nyújtotta a legnagyobb izgalmakat. Örülök, hogy elnyertem az UNIQA bizalmát és vezetőséggel közösen alakítjuk tovább a cég transzformációs folyamatait. Az elmúlt pár, szokványosnak nem mondható hónapban lehetőségem volt megfigyelni a fejlesztési területeket és a csapatban rejlő lehetőségeket egyaránt. Hiszem, hogy egy előremutató és fenntartható működési modell kialakításával, valamint az új értékesítési stratégiákkal tovább tudjuk erősíteni az UNIQA Biztosító piaci pozícióját.” - tette hozzá Julianna Dinsdale.

Julianna Dinsdale szakmai pályafutása:

• Dinsdale torontói tanulmányait követően szakmai pályafutását szintén Kanadában kezdte a Bearing Pointnál, mint a stratégiai osztály tanácsadója, ahol a helyi pénzügyi szektor legfontosabb szereplőivel dolgozott együtt.

• Miután Budapestre költözött a Boston Consultingnál folytatta karrierjét, jellemzően a pénzügyi szektorban számos stratégiai és transzformációs projekt felelőseként a CEE régióban.

• Ezen felül kulcsszerepet töltött be egy greenfield bank, az Allianz bank fejlesztésében, öt évet töltött a banknál, mint a retail területért felelős vezető. 

• Az UNIQA Biztosító csapatához, mint stratégiáért és transzformációért felelős igazgató csatlakozott, aki közvetlenül támogatja a board munkáját.