Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Special Olympics 2017

Tegyük együtt különlegessé 2017-et!

 

Az integráció és a remény ünnepe. – A sport segít az értelmi fogyatékossággal élőknek abban, hogy teljes életet élhessenek, örömre leljenek és kibontakoztassák a bennük rejlő lehetőségeket. Az UNIQA ezért büszke arra, hogy a 2017. március 18. és 25. között Ausztriában megrendezendő Téli Speciális Olimpiai Világjátékok szponzora és biztosító partnere lehet. Az UNIQA 18 olyan országban tevékenykedik, amely sportolókat küld a Téli Speciális Olimpiai Világjátékokra.

 

              

 

„Szívdobbanást a világnak”

„Heartbeat for the world” – hangzik a 2017-es Téli Speciális Olimpiai Világjátékok mottója. 107 országból több mint 2700 értelmi fogyatékossággal élő sportoló utazik márciusban Stájerországba, hogy részt vehessen az év egyik legnagyobb sporteseményén. Ausztria 24 esztendő elteltével, 1993 után először rendezhet újra Téli Világjátékokat. A versenyzők 9 különböző sportágban mérik össze tehetségüket, melyekből a magyar delegáció műkorcsolya, gyorskorcsolya, padlóhoki, hófutás és alpesi sí versenyszámokban lesz érdekelt.

A „Remény lángja” március 18-án Schladmingban, a Planai Stadionban lobban fel. Az esemény fővédnöke Arnold Schwarzenegger, aki személyesen is tiszteletét teszi a rendezvényen.

 

Az UNIQA az esemény biztosítópartnereként 10 000 eurót ajánl fel a versenyzőknek. Az összeget három ország között osztják fel, mégpedig a Világjátékokhoz kapcsolódó közösségi játék helyezései alapján. A legtöbb támogatót megmozgató országok Speciális Olimpiai Szervezete 5000, 3000, illetve 2000 eurós támogatásban részesül.

Hogyan segíthet Ön is a magyar csapatnak? A make2017better.com/hu fotószerkesztő felület használatával készítsen képet a Speciális Olimpia két kabalafigurája, Lara és Luis társaságában. Az elkészült fotót ossza meg az UNIQA Biztosító Facebook oldalán, vagy tegye közzé saját Instagram oldalán a #Make2017Better hashtaggel. Barátait is buzdítsa részvételre! Így növelhetjük annak az esélyét, hogy a magyar csapat részesüljön az extra 5000 eurós támogatásban.

#make2017better

Drukkoljunk együtt a sportolóknak és a Magyar Speciális Olimpiai csapatnak!