Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Sport

Az UNIQA Biztosító sportágak széles palettáját támogatja mind amatőr, mind versenyszinten.

 

UNIQA Sopron női kosárlabdacsapata

A csapatsportágak területén az UNIQA Sopron női kosárlabdacsapatnak hosszú évek óta adunk jelentős segítséget támogatásunkkal!

Díjak:

10x Magyar Bajnok,
6x Magyar Kupa győztes,
Ronchetti kupa győztes,
Euroliga Final Four résztvevő

 

Vasas SC

A piros-kék egyesület sportolói az évtizedek során közel kétezer országos bajnoki címet, 45 olimpiai aranyérmet, 46 világbajnoki, valamint 43 Európa-bajnoki címet nyertek. Különös tekintettel fontosnak tartjuk a minél több éremesélyes olimpikon felkészülésének elősegítését, az utánpótlás nevelés minőségének folyamatos javítását, továbbá a sport szeretetének átadását a legkisebbeknek, melyek a Vasas Sport Club legfőbb céljai is.  A célok megvalósításában az UNIQA hosszú évek óta segítséget nyújt az egyesületnek1

 

EHF Nemzetközi Kézilabda Szövetség

 A kézilabda a világ talán legdinamikusabban fejlődő, valamennyi kontinensen népszerű sportága. A sportág fejlesztéseinek, törekvéseinek eléréséhez az UNIQA, Európa szerte segítséget nyújt. Immáron biztos, hogy 2017-ben a Papp László Budapest Sportarénában rendezik a női négyes döntőt, amire a május 6-7-én kerül sor. A 12 000 néző befogadására alkalmas aréna lesz az esemény otthona a 2018-ban és 2019-ben is.

 

 

Megathlon SE

Az egyesület alapvetően a multisportok szerelmeseinek kínál alternatívákat a sportolásra, legyen szó akár triatlonról, vagy öttusáról. Céljuk, hogy minden versenyzőjük a lehető  legnagyobb figyelmet kapva, a saját magához mért legnagyobb teljesítményre legyen képes. Mindezt a legkorszerűbb edzésmódszerekkel, tudományos alapokon teszik az egyesület edzői. A magas szintű szakmai munkára garancia az edzőik végzettsége, többéves tapasztalata, valamint elért eredményeik.

 

 

Magyar Curling Szövetség

A Curling Szövetség fiú válogatottjának a korosztályos U21-es világbajnokságon való szereplését és az arra való felkészülési programját az UNIQA Biztosító támogatta.