Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Társadalmi szervezetek

Társaságunk évek óta sikeres együttműködést ápol több társadalmi szempontból fontos szervezetettel, egyesülettel. Mint biztosítótársaság pontosan tudjuk, hogy történhetnek olyan váratlan katasztrófák, amikor szükség van a társadalom széleskörű összefogására és segítségnyújtására, így ezeknek a szervezeteknek a működése és megléte elengedhetetlen.

 

Magyar Speciális Olimpiai Szövetség

A Speciális Olimpia mozgalom küldetése, hogy az értelmi fogyatékossággal élő emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújtson különböző olimpiai sportágakban. A Speciális Olimpia alapelve azon a meggyőződésen nyugszik, hogy ezek az emberek is képesek – megfelelő segítséggel – tanulni, ezáltal a társadalom aktív és hasznos tagjává válni, és ezzel párhuzamosan élvezni az élet adta örömöket. A sportolás által fizikai, értelmi, szociális és lelki téren egyaránt fejlődnek. Ön is segíthet a magyar csapatnak! Részletek: make2017better.com/hu

 

Magyar Vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata

A Magyar Vöröskereszt 2007-ben indította el a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálatát, melynek társaságunk a kezdetek óta, immáron több mint 10 éve büszke támogatója. A Balaton parti strandokon a nyári gondtalan pihenést a program önkénteseinek köszönhetjük. Tavaly egy 25 éves fiatalember életét mentették meg az önkénteseknek, aki elaludt a matracán, amivel belefordult a vízbe és elmerült. Az újraélesztett férfin kívül 2 710 ember vízben és a vízparton szerzett sérüléseinek szakszerű ellátásában is ők segítettek.

A szolgálat indulása óta összesen 33 351 esetet láttak el a Vöröskereszt elsősegélynyújtói és 5 alkalommal történt közvetlen életmentő beavatkozás. A tavalyi tapasztalatok azt mutatják, hogy a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat munkájára nagy szükség van, ezért idén emelt strandlétszámmal szeretnék megvalósítani a programot.

További információk a szolgálatról.

 

 

 

 

 

 

 

Büszkék vagyunk az önkéntesekre, akiknek ezúton is köszönjük munkájukat! Az UNIQA 2017-ben is az elsősegélynyújtó szolgálat ügye mellé állt! A 1359-es adományvonal felhívásával Ön is hozzájárulhat, hogy idén még több strandon legyenek ott elsősegélynyújtók!
 

Hatalmas megtiszteltetés ért bennünket!

Köszönetnyilvánító oklevelet kaptunk a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálatot életre hívó Vöröskereszttől.
 

 

 

 

Magyar Kerékpárosklub

A Magyar Kerékpárosklub évek óta dolgozik azon, hogy a kerékpározás ügye Magyarországon - a súlyának és a jelentőségének megfelelően - egyre fontosabbá váljon. Sok fontos eredményt elértek már. A klub biztonságos közlekedéssel összefüggő eseményeit hosszú évek óta támogatja az UNIQA. 2014-ben az Együtt közlekedünk kampány egyik jeles támogatója voltunk, tavaly pedig a tavaszi Bringás reggelik megvalósulását segítettük. A Kerékpárosklub klubtagságához UNIQA felelősség- és balesetbiztosítás választható.

STARS-UNIQA program

A Magyar Kerékpárosklub az UNIQA Biztosító támogatásával a 2016/17 tanévben STARS-UNIQA néven folytatja a STARS-Europe nevezetű programot, amely 3 tanéven keresztül 9 európai partner együttműködésével dolgozott azért, hogy a korábban autóval szállított diákok egyre nagyobb része járjon kerékpárral, vagy gyalog az iskolába.
Az egészséges életmód, és ezáltal a sport népszerűsítése mellett célunk, hogy a programban résztvevő iskolák és gyermekek odafigyeljenek a balesetmentes közlekedésre is. További információk az STARS-UNIQA programról

 

Magyar Szabadidősport Szövetség

2012 óta támogatjuk a Magyar Szabadidősport Szövetség legnagyobb rendezvényeit, úgy mint a Testébresztő Családi Mozgásfesztivált és a Szépkorúak Testébresztő Sportfesztiválját biztosításunkkal. A fesztiválokon sok-sok sportág kipróbálására van lehetőség, sporteszközök és mozgásprogramok megismerésére, szépséggel és egészséggel kapcsolatos információk megszerzésére, egy mozgással eltöltött vidám nap élményére. Cél: minél többen megismerjék és megszeressék a testmozgást, sportolást.

 

Szépkorúak Sportfesztiválja: 2017. június 7. Cegléd

Családi Mozgásfesztivál: 2017. szeptember 3.  Budapest

http://www.masport.hu/aktualitasok+1/