Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Vagyonbiztosítások

Hagyományos és egyedi módozatok kisvállalkozások és nagyvállalatok részére.

Kisvállalkozói vagyonbiztosítás

Vállalkozás & fejlődés 4.


Ha sikerült felépítenie, ne veszítse el egykönnyen! Biztosítsa vállalkozását és értékeit!

Az UNIQA Biztosító segít Önnek! Vállalkozói vagyonbiztosításunk révén folyamatos védelmet élvez tűz és elemi károk esetén, valamint betöréses lopás, üvegtörés valamint a katasztrófa bekövetkeztekor. És ez még nem minden! A Vállalkozás & fejlődés 4 olyan speciális kockázatokra is fedezetet kínál, mint tűz-üzemszünet biztosítás, felelősségbiztosítás, speciális üvegbiztosítás, vagy akár munkahelyi baleset-biztosítás.


Ránk mindig számíthat! Vállalkozóként Önnek nem kell mást tennie, mint felhívni valamelyik képviseletünket biztosítási igényével. Hozzáértő munkatársaink szakszerű tájékoztatást nyújtanak Önnek a különböző kockázatokról, a lehetséges biztosítási fedezetekről, amelyek ismeretében Ön vállalkozását megnyugtatóan biztosíthatja.
 

Most kívánja telephelyét, irodáját felépíteni, berendezni?

Elõzze meg a bajt, értékeinek védelmét ne bízza a hozzá nem értõkre! Kérje ki munkatársunk véleményét, aki készséggel ad felvilágosítást az Ön tevékenységének megfelelõ védelem kialakításáról.

Mire érdemes figyelmet fordítani a betöréses lopások megelőzése érdekében?

Az ajtókat célszerű megerősíteni, kiemelés, befeszítés ellen védetté tenni.
Egy második biztonsági zár felszerelésével az ajtó biztonsága megduplázódik.
Az ablakok jelentik az egyik legnagyobb rizikófaktort, ezért a földszinti, magasföldszinti üvegfelületeket célszerű biztonsági üvegfóliával befedetni, esetleg rácsot felszereltetni.
 MABISZ termékmegfelelősségi ajánlással ellátott értéktárolót használjunk értékeink tárolására.
A teljesebb biztonság érdekében javasoljuk elektromos riasztórendszer kiépítését.

Ne feledje: minél korszerűbb a biztonsági rendszer kiépítettsége, annál kisebb a bajok előfordulásának esélye. Cselekedjünk közösen vagyontárgyai biztonságának érdekében!
 

Az óvintézkedések ellenére néha mégis megtörténik a baj. Mi a teendő, ha a káresemény bekövetkezik?

Apróbb károk esetében (pl. üvegtörés) értesítse biztosítóját, s az ott kapott útmutatás szerint járjon el. Nagyobb károk bekövetkezte esetén is őrizze meg nyugalmát! Ne essen pánikba! Tegyen meg mindent a nagyobb kár megelőzése érdekében, majd értesítse az illetékes hatóságokat (tűzoltóság, rendőrség). Biztosítóját 2 munkanapon belül kell értesítenie, hogy munkatársaink a kár felmérését gyorsan meg tudják kezdeni.

Prospektus

 Terméktájékoztató

 Vállalkozás és fejlődés feltétel

Nagyvállalati vagyonbiztosítás

Társaságunk készséggel áll mind hagyományos vagyonbiztosítási módozattal, mind egyedi biztosítások kidolgozásával ügyfeleink részére.
A vagyonbiztosítások célja elsősorban a katasztrófa jellegű, véletlen, váratlan, külső okból bekövetkező károk pénzügyi következményei alól történő mentesítés.
Biztosítható vagyontárgyak: saját- és idegen tulajdonú, valamint bérelt/lízingelt vagyontárgyak (jellemzően épületek/építmények, technológiai berendezések, készletek, anyagok, félkész termékek, készpénz, illetve egyéb értékcikk), amelyek megóvásában a biztosított érdekelt.

A fedezet jellemzően a megjelölt kockázatviselési helyekre terjed ki.

Vállalati vagyonbiztosítások két fajtája:

  • összkockázatú (all risks)
  • megnevezett kockázatokra szóló

Az úgynevezett összkockázatú (all risks) típusú vagyonbiztosítás minden kockázat ellen biztosítási védelmet nyújt, amelyet a biztosítási feltételek nem zárnak ki. Ez a módozatot azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik tevékenységüket, vagyonukat teljeskörűen, a hagyományos kockázatokon túlmenően kívánják biztosítani.

All Risks vagyon- és üzemszünet biztosítás termékismertető, biztosítási szabályzat és ügyféltájékoztató:

 Termékismertető IPID All risks vagyonbiztosítás

 All Risks vagyon- és üzemszünet biztosítás feltételei

 All Risks vagyonbiztosítás Ügyféltájékoztató

A megnevezett kockázatokra szóló biztosítási módozat esetén jellemzően biztosítható vagyonbiztosítási kockázatok: tűz, villámcsapás, robbanás, összeroppanás, légi jármű lezuhanása, vihar, földrengés, árvíz, felhőszakadás, jégverés, hónyomás, elektromos áram okozta tűz, füst és hő kiáramlása, sziklaomlás, kőomlás, földcsuszamlás, lavina, ismeretlen építmény vagy üreg beomlása, vezetékes vízkárok, tűzoltó berendezések kilyukadása, technológiai csővezeték törése, közlekedési eszköz beleütközése, betöréses lopás- és rablás, üvegtörés, üzemszüneti veszteség.

Perfekt vagyon- és üzemszünet biztosítás termékismertető, biztosítási szabályzat és ügyféltájékoztató:

 Termékismertető IPID Perfekt vagyonbiztosítás

 Perfekt vagyon- és üzemszünet biztosítás feltételei

 Perfekt Vagyonbiztosítás Ügyféltájékoztató

Nyilatkozatok:

 IDD Tájékoztatási pótlap

 GDPR adatkezelési pótlap