Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

UNIQA Vízimentők Program - 2020-ban is!

 

Fontosnak tartjuk, hogy a segítség mindig a legszakszerűbb kezekből érkezzen a Balatonon strandolókhoz, ezért immár 3. éve támogatjuk a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatát (VMSZ) közösen indított programunkkal.

Várjuk szeretettel szeptember 12-én, Alsóörsön, az UNIQA Vízimentő napon! A lakossági fórummal egybekötött szakmai kerekasztal beszélgetések mellett számos programmal várjuk:

- UNIQA Mobil Egészségközpont: Fittségi szűrés és életmód tanácsadás

- Vízimentők szárazföldön és vízen

- Előadások és vízimentő bemutatók a megelőzés jegyében

- Laikus újraélesztés

- Műszaki mentés

- Gyermekfoglalkoztató pontok: arcfestés és mászófal.

További részletek: https://bit.ly/3m7yvUn

---

Augusztus 13-án bemutatót tartottak a vízimentők a Balatonon, az UNIQA Vízimentők program keretében. A leggyakoribb vízi balesetekre és azoknak megelőzésére hívták fel a figyelmet.

---

Idén sem marad el a nyár, de a biztonságra most különösen figyelnünk kell. 

2020 azonban a Balatonon is számos változást hozott: a járványhelyzet átírta a strandolási szokásainkat, melyre ezúttal egy rövid, humoros videóban, a leghitelesebb szakértők tolmácsolásában szeretnénk felhívni a figyelmet. 

A Vízimentők csapata az idei nyártól kezdve egy korszerű eszközökkel felszerelt mentőautóval is őrizheti a nyaralók testi épségét. Biztonság a biztonságot adóknak: a Vízimentők szolgálati ideje alatti balesetbiztosításáról, valamint a mentőautók és hajók esetében is mind a kötelező felelősségbiztosításáról, mind a Casco-biztosításáról az UNIQA gondoskodik.