A hűség kifizetődő

Egyszerű: aki több biztosítást köt, többet is kap. Több szolgáltatást,
nagyobb biztonságot, magasabb kedvezményeket. Mi azonban úgy gondoljuk, ez nem elég; ügyfeleink bizalmát más módon is honorálni szeretnénk.

Létrehoztuk a MultiPartner hűségprogramunkat, melyhez egyedülálló módon pénzvisszafizetést kapcsoltunk.

2020-ban 11 ezer kármentes MultiPartner ügyfelünknek összesen 67 millió forint bónuszt fizettünk vissza. MultiPartner programunkhoz a több szerződéssel rendelkező ügyfeleink csatlakozhatnak, akik a kármentesség esetén járó díjvisszatérítés mellett más kedvezményekben is részesülnek. Legyen Ön is MultiPartnerünk!

Kapcsolatfelvétel

Miért jó?

Pénzvisszafizetés

A hűség mellett a kármentességet is díjazzuk: ha egy évig nem történik káreseménye,
akár 20 ezer forintot is visszaadunk készpénzben. Feltétel továbbá, hogy az adott időszakban ne legyen díjtartozása.

Bónusz-engedmény

Egy baleset mindig bosszúság, még akkor is, ha a casco biztosítás téríti a károkat.
Ha MultiPartnerünk, casco szerződését kár esetén mindösszesen három bónusz-osztállyal soroljuk vissza.

Részvételi feltételek

Várjuk

  • ha legalább kettő, különböző biztosítási termékcsoportba tartozó érvényes biztosítási szerződéssel rendelkezik nálunk, például egy gépjármű- és egy egészségbiztosítással,
  • éves biztosítási díjai összesen elérik a 30 ezer forintot,
  • magánszemély.

Multipartner


 

Kérdése van?

Kössön két, különböző termékcsoportba tartozó UNIQA biztosítást, vagy egy biztosítást, eltérő termékcsoportba tartozó kiegészítő biztosítással! 
Ellenőrizze a MultiPartner szerződésben, hogy eleget tesz-e a feltételeknek! Tanácsadóink, illetve ügyfélszolgálati munkatársaink – amennyiben szükséges – segítenek a szerződései módosításában, hogy Ön is részesülhessen a bónuszkifizetésben.
A MultiPartner tagság nem automatikusan történik, külön szerződés aláírása szükséges, melyet egyszerűen, pár perc alatt megköthet bármely irodánkban, vagy tanácsadóinkkal egyeztetve az Önnek megfelelő időpontban és helyszínen.
Válasszon mellé egy másikat, vagy növelje biztonságát egy eltérő termékcsoportba tartozó kiegészítő biztosítással! Például gépjármű biztosítása mellé kössön egészségbiztosítást.
Ha biztosításai a felsorolt különböző termékcsoportba tartoznak, minden feltételt teljesített ahhoz, hogy élvezze a MultiPartner tagság előnyeit.

Letölthető dokumentumok