Vagyonkár kárbejelentő Vagyonkár kárbejelentő

Tájékoztató

  • Kérjük, hogy bejelentését a kár észlelését követően azonnal, de legkésőbb 2 munkanapon belül szíveskedjen megtenni, teljes kártérítés minden lényeges körülmény kideríthetősége esetén tudunk nyújtani.
  • A tűzkárokat – amennyiben a tűzoltóság részéről oltás nem történt – utólag a tűzrendészeti hatóságnak; a betöréses lopás, rablás, vandalizmus, besurranás károkat az illetékes rendőrhatóságnak kell bejelenteni.
  • A biztosítási esemény bekövetkezése után a biztosított vagyontárgy állapotában a szerződő (biztosított) a kárfelvételi eljárás megindulásáig, de legkésőbb a bejelentéstől számított 5. napig csak a kárenyhítéshez szükséges mértékig változtathat.
  • A kárenyhítés szerződésben rögzített kötelezettség, kérjük, hogy ennek saját vagyontárgyainak megóvása, a kár mértékének korlátozása érdekében szíveskedjen eleget tenni.
  • A kárenyhítés egyes esetekben magát a helyreállítást jelenti, - pl. ha a tető károsodik - , mert a további károk (ld. beázás) megelőzése érdekében célszerű a mielőbbi javítás. Ilyen esetekben kérjük a kárkép fényképekkel dokumentálását, illetve a maradványok szemléig történő megőrzését.
  • Plusz-24 vészhelyzeti szolgáltatásunkat megbízásunkból a Europe Assistance végzi, kérjük, hogy a hibát ne a web felületről, hanem kizárólag a 0-24 óráig hívható +36 80 500 000 telefonszámon szíveskedjen bejelenteni.
  • Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében minden kért adatot és információt adjon meg.

Együttműködését köszönjük!

Tovább a kárbejelentésre

Csevegés chat

Kérdése van? Segítünk!

Chateljen munkatársunkkal, kapjon azonnali választ kérdéseire.

Chat személy profilkép

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Kérjük adja meg adatait, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bővebb tájékoztatásra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat Kirendeltségek E-mail írás