Tartalom megjelenítő

Együtt egy jobb életért

Átfogó biztosítási védelem

Miért válassza az UNIQA Biztosítót?

Stabil, nemzetközi háttér

A térséget jól ismerő, Közép-Kelet-Európa 18 országában működő, 200 éves múltra visszatekintő csoport tagja vagyunk.  

Fókusz az ügyfélélményen

Kiemelt stratégiai célunk, hogy szolgáltatásainkkal a legjobb ügyfélélményt nyújtsuk, támogatást adva a nehezebb helyzetekben is. 

Innovatív megoldások

Elkötelezettek vagyunk az innováció iránt, beépítjük gyakorlatunkba a piaci trendeket, technológiai előrelépéseket.

93 083
esetben segítettünk ügyfeleinknek*
43 541 708 421
forintot fizettünk ki*
4.8 / 5
ügyfeleink elégedettsége*

Népszerű biztosításaink

Ügyfeleink mondták

"Gyors és korrekt. Így kellene működni az elektronikus ügyintézésnek máshol is."
"Gyorsan megtaláltam, amit kerestem."                         
"Mindig,minden ügyintézés gyorsan és korrektül teljesült. Köszönöm!"

Kérdése van?

A biztosítások alapvető célja, hogy egy nem várt élethelyzet estén segítsenek az anyagi biztonság megőrzésében. Emellett hozzájárulhatnak a jövő pénzügyi tervezéséhez is.  

Egy biztosítás megkötésekor a Biztosító azt vállalja, hogy a biztosítási esemény bekövetkeztekor a szerződésben meghatározott biztosítási összeget megtéríti a Biztosított részére.  

Érdemes előzetesen a kiválasztott szolgáltatás feltételeit megismerni, hogy minden információ rendelkezésre álljon, ha biztosításkötés mellett döntünk. Ehhez természetesen tanácsadóink is rendelkezésére állnak, de más módokon is kérhet felvilágosítást kollégáinktól. Bizonyos biztosítások esetében online, pár perc alatt is megköthető a szerződés.  

Szerződéskötéskor pontosításra kerül a biztosítási összeg, a biztosítási díj, annak fizetési módja és gyakorisága. Ideális esetben ezek után nincs más teendő, csak a meghatározott biztosítási díjat szükséges befizetni. 

Ha bekövetkezik a káresemény, akkor a bejelentést követően kárszakértőt küldünk a helyszínre a helyzet vizsgálatára és a kárérték meghatározására. Ezek után fizetjük ki a kártérítést a szerződés alapján meghatározottak szerint.  

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: 

  • elektronikus úton az info@uniqa.hu e-mail címen, 

  • telefonon a Biztosító Telefonos Ügyfélszolgálatán keresztül a következő telefonszámokon, ügyfélszolgálati időben: 

+36 1 544 5555 
+36 20 544 5555 
+36 30 544 5555 
+36 70 544 5555 
  

*Az adatokat 2023. január 1. óta mérjük
A honlapon közölt statisztikai információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok pontosságát az UNIQA Biztosító Zrt. nem garantálja és nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Csak az UNIQA Biztosító Zrt. által hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak. A jelen honlap és a honlapon közölt statisztikai információk, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül