Mi lehet fontosabb, mint szeretteinket biztonságban tudni?

Az élet tele van váratlan eseményekkel, ettől szép és izgalmas, ugyanakkor emiatt kiszámíthatatlan. A KSH adatai szerint évente hozzávetőlegesen 300 halálos kimenetelű baleset történik hazánkban, nem kell tehát ahhoz extrém sportolónak lennünk, hogy felismerjük életünk törékenységét. 

Gondoskodjunk szeretteink védelméről

Egy bizonyos életszakaszban, amikor már családunk és gyermekeink vannak, tudatosul bennünk, hogy ha valami baj történik velünk, az alapvetően határozza meg szeretteink életét. Ha családfenntartóként biztonságban szeretnénk tudni szeretteinket, akkor az egészségünk megőrzése mellett a legtöbb, amit tehetünk az, hogy igyekszünk felelős döntéseket hozni minden élethelyzetben, és gondoskodunk az anyagi biztonságukról, váratlan helyzetek esetére is.
Responsive Image

Érdemes időben felkészülni 

Ilyen váratlan esemény lehet egy tragikus haláleset, aminek következtében a család mentális és érzelmi megterhelése és nehézségei mellett hatalmas problémát okozhat, ha kiesik a család legfőbb anyagi bevétele is. Ha a családi házunkon hitel van, vagy a gyerekeink tanulását finanszírozzuk, esetleg idős szeretteink számítanak a gondoskodásunkra, érdemes megfontolni egy kockázati életbiztosítás megkötését.

Miért jó a kockázati életbiztosítás?

A kockázati életbiztosítás nem megtakarítás, célja a védelem, ha szerződési időn belül megtörténik a biztosítási esemény. Az ügyféligények felmérése után személyre szabott védelem választására van lehetőség. Baj esetén gyors pénzügyi segítséget nyújt, amely adó- és örökösödési illetékmentes. Ezen kívül, ha van név szerint megjelölt kedvezményezett, akkor nem hagyatéki tárgyaláshoz kötött a folyósítás, ezért rövid időn belül hozzá lehet férni az összeghez. Fontos megemlíteni, hogy hitelfedezetként is köthető, vagyis hitelfelvétel mellett biztonságot ad és csökkentheti a kockázatokat.

A személyre szabott konstrukciók előnyei

A biztosítások az életünk bizonytalan és nehéz pillanataiban nyújthatnak egyfajta pénzügyi védelmet. Szinte minden élethelyzetre találhatunk megfelelő konstrukciót, amit a körülmények változásával bizonyos esetekben akár módosíthatunk is, így mindig a megfelelő védelmet és biztonságot garantálhatjuk önmagunk és szeretteink számára.

Life Protect 2.0 életbiztosítás, hasznos kiegészítőkkel

E biztosításunk a kiegészítő biztosításokkal együtt nemcsak halál, hanem kritikus betegség esetén is biztosíthatja a család anyagi szükségleteit, mennyiben erre vonatkozó kiegészítő biztosítást is választ.

Második orvosi szakvéleményt kérhet súlyosabb betegségeivel kapcsolatban, szerződött egészségügyi szolgáltató partnerünkön keresztül, nemzetközi szakemberek közreműködésével. 

Előrehozott szolgáltatás keretén belül súlyos, végstádiumú betegség diagnózisa esetén  megkaphatja a biztosítási összeg felét, amit szabadon felhasználhat.

A szerződés 1 éves határozott időtartamra vonatkozik, amely évente meghosszabbodik. A szerződő ilyenkor választhat, hogy a biztosítási összeget vagy a díjat szeretné változatlanul tartani.