Az UNIQA-ról

Otthon Közép- és Kelet-Európában

Az UNIQA Csoport törekszik rá, hogy folyamatosan a legmagasabb színvonalú termékeket, szolgáltatásokat, folyamatokat és kiszolgálást nyújtsa amellett, hogy beépíti gyakorlatába a piaci trendeket, technológiai előrelépéseket és a sokszínű ügyfélkapcsolatból származó tapasztalatokat.

Küldetésünk, hogy akár egy család, elkötelezetten támogatjuk ügyfeleinket. Így joggal érezhetik magukat egész életük során biztonságban, ami lehetővé teszi, hogy magabiztosan alakíthassák életüket.

Az UNIQA Csoport fő piacain, Ausztriában, valamint Közép- és Kelet-Európában a piacvezető biztosítótársaságok közé tartozik. Mintegy 20 000 munkatársa és kizárólagos értékesítési partnere 16 országban 10,5 millió ügyfelet szolgál ki. Ausztriában közel 22%-os piaci részesedésével az UNIQA a második legnagyobb biztosítótársaság.

Az UNIQA a közép- és kelet-európai régió 15 országában van jelen: Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Koszovóban, Macedóniában, Montenegróban, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban, Szerbiában, Szlovákiában, Ukrajnában és Magyarországon. Ezen felül svájci és liechtensteini leányvállalatok is tartoznak az UNIQA csoporthoz.

Tovább az UNIQA Group honlapjára

Az UNIQA Biztosító Magyarországon

Az UNIQA Biztosító dinamizmusával, innovatív termékfejlesztéseivel helytállt az elmúlt évek piaci változásaiban. A több mint két évtized alatt megszerzett tudás, tapasztalat szilárd alapja a növekedésnek, és stabil hátteret jelent ügyfeleink számára. 

Igazgatóság

  • Dinsdale Julianna, vezérigazgató (Vezérigazgatóság)
  • Thomas Dockal, igazgatósági tag (Lakossági Üzletág)
  • Zubor Tibor, igazgatósági tag (Vállalati Üzletág)
Responsive Image
Responsive Image
Responsive Image

Az UNIQA Biztosító Zrt. felügyelő bizottságának tagjai:

  • Elnök: Kurtisz Krisztián
  • Tagok: Adel Bahtanovic, Olivera Böhm-Rybak, Wolf Christoph Gerlach, Georgios Bartzis, Mag. Kurt Svoboda
 

Az UNIQA Biztosító Zrt. audit bizottságának tagjai:

  • Mag. Kurt Svoboda
  • Adel Bahtanovic
  • Kurtisz Krisztián
Responsive Image MNB határozatok
Responsive Image Üzleti jelentések
Responsive Image Partnereink