Contact form Contact form

Kapcsolatfelvétel

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

2021. január 1. óta

Ügyfeleinknek segítettünk

64 492

esetben
Kifizettünk

24 678 547 238

Forintot
Ügyfeleink elégedettsége

4.8 / 5

A honlapon közölt statisztikai információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok pontosságát az UNIQA Biztosító Zrt. nem garantálja és nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Csak az UNIQA Biztosító Zrt. által hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak. A jelen honlap és a honlapon közölt statisztikai információk, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Egészségbiztosítás

Pénzügyi segítség betegség esetén. Iratkozzon fel ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Puzzle Balesetbiztosítás

Gondoskodjon szeretteiről, jelentkezzen ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Vissza

Viharjelző szolgáltatás megszűnése

Tisztelt Ügyfeleink!

Az UNIQA Biztosító számára fontos az Ügyfelekkel való aktív kapcsolattartás és a kárrendezéssel összefüggő, kármegelőzési célú tájékoztatás.

Ennek keretében Ügyfeleinket több mint 6 éve időjárás előrejelző, Viharjelző szolgáltatás keretében elektronikus levélben vagy rövid szöveges üzenetben (SMS-ben), díjmentesen értesítettük a megadott cím környezetében előforduló és bekövetkező szélsőséges időjárási helyzetekről.

A Biztosító mindig is lépést tartott a technológia fejlődésével, így fel kellett ismernünk, hogy a korábban bevezetett innovatív szolgáltatásunk napjainkban már kevésbé aktuális. Ennek oka, hogy jelenleg a már széles körben elérhető internetes kapcsolat, okostelefonok, tabletek világában egy ingyenesen, bárki számára elérhető alap applikáció is nyújthatja ezt a szolgáltatást, például az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által üzemeltetett (VÉSZ)(Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatás) nevű alkalmazás vagy a https://www.katasztrofavedelem.hu/modules/viharjelzo/terkep weboldal.

Ezért döntöttünk úgy, hogy 2021. június 1-jétől Viharjelző szolgáltatásunkat a továbbiakban nem üzemeltetjük, az Ügyfeleink számára küldött értesítéseket (e-mail és SMS) megszüntetjük.