Befektetésekhez kapcsolódó szolgáltatásaink

Velünk könnyedén, egyszerűen kezelheti megtakarításait, legyen szó élet- vagy nyugdíjbiztosításról! Befektetési hírlevelünkben vagyonkezelési vezetőnk elemzi a piaci eseményeket. 
Responsive Image

Befektetéskezelő az új UNIQA Ügyfélportálon

Online Befektetéskezelő rendszerünk átalakult. A legfontosabb változás a megújult felület mellett, hogy nem csak a befektetési egységekhez kötött életbiztosításait tudja megtekinteni, hanem minden, a Biztosító nyilvántartásában szereplő biztosítási szerződését is.

Bízunk benne, hogy a megújult felület az Ön számára is kényelmesebb lesz. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van az új rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!
Responsive Image

Befektetési hírlevél április: Optimista tavaszkezdet

Viszonylag kiismerhető minta mentén folytatódott a kereskedés a tőkepiacokon a tavasz első hónapjában is.

Tovább

Responsive Image

Eszközalapok

Az eszközalapok vagyonkezelését, beleértve azok adminisztrációját és nettó eszközértékelését a biztosító végzi. A befektetési stratégia kialakításában – közvetett módon – az osztrák UNIQA Financial Services befektetési szakemberei is közreműködhetnek. A rendelkezésre álló eszközalapok döntően befektetési alapokba fektetnek, amelyek kiválasztásánál elsődleges szempont, hogy jól teljesítő és hatékonyan működő befektetési alapok kerüljenek bevonásra.

Responsive Image

Grafikonrajzoló

Grafikonrajzoló alkalmazásunk célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon ügyfeleinknek a befektetési egységhez kapcsolódó biztosítások eszközalapjairól, segítsen azok teljesítményének mérésében és összehasonlításában.