Contact form Contact form

Kapcsolatfelvétel

Kérjen segítséget tanácsadóinktól!

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

2020. január 1. óta

Ügyfeleinknek segítettünk

94 057

esetben
Kifizettünk

31 922 788 380

Forintot
Ügyfeleink elégedettsége

4.8 / 5

A honlapon közölt statisztikai információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok pontosságát az UNIQA Biztosító Zrt. nem garantálja és nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Csak az UNIQA Biztosító Zrt. által hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak. A jelen honlap és a honlapon közölt statisztikai információk, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Egészségbiztosítás

Pénzügyi segítség betegség esetén. Iratkozzon fel ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Webtartalom-megjelenítő Webtartalom-megjelenítő

Puzzle Balesetbiztosítás

Gondoskodjon szeretteiről, jelentkezzen ingyenes tanácsadásunkra még ma! Részletek

Tartalom megjelenítő Tartalom megjelenítő

Hírek

Állami gondozott gyerekeknek indul edukációs program az UNIQA támogatásával

A Gyermekhíd Alapítvány és az UNIQA közös edukációs kampányt indít állami gondozott gyermekeknek, amelyhez vállalatok támogatását kéri. Az ÚTRAVALÓK program keretében többek között Zsiga Melinda, egykori állami gondozott kick-box bajnok közreműködésével indul kurzus a COVID-helyzet mentális kezelésére, de karriert támogató tanfolyam, életmentés, valamint drogprevenció és szexuális edukáció is szerepel a programok között.

BŐVEBBEN

Az UNIQA ismét elsöprő sikert aratott a 2020-as MoneyMoon Awards-on

Az idei MoneyMoon Awards díjátadón 23 kategóriában osztották ki a legjobb befektetőknek és vagyonkezelőknek járó minősítéseket. Az UNIQA már 10 éve minden évben a díjazottak között büszkélkedhet, és az elmúlt évekhez hasonlóan, 2020-ban is a legfontosabb kategóriákban nyert elismerést.

BŐVEBBEN