Tartalom megjelenítő

Online díjfizetés
egyszerűen!

Kényelmes és gyors Részletek

Kötelező gépjármű-
felelősségbiztosítás

Akár 35% kedvezménnyel! Kösse meg online!

Online díjfizetés
egyszerűen!

Kényelmes és gyors Részletek

Kötelező gépjármű-
felelősségbiztosítás

Akár 35% kedvezménnyel! Kösse meg online!
Responsive Image Online díjfizetés
Responsive Image Díjfizetésről
Responsive Image Nyomtatványok
Responsive Image Kárbejelentés
Responsive Image Tanácsadót keresek
Responsive Image Karrier

UNIQA Biztosítások

41 588
esetben segítettünk ügyfeleinknek
19 032 594 552
forintot fizettünk ki
4.8 / 5
Ügyfeleink elégedettsége

Az adatokat 2023. január 1. óta mérjük
A honlapon közölt statisztikai információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok pontosságát az UNIQA Biztosító Zrt. nem garantálja és nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Csak az UNIQA Biztosító Zrt. által hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak. A jelen honlap és a honlapon közölt statisztikai információk, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Hírek, aktualitások

Tartalom megjelenítő

Vezérigazgató-váltás az UNIQA Biztosítónál

Dinsdale Julianna, aki két és fél éven át töltötte be a biztosítótársaság vezérigazgatói pozícióját, családi okokból Kanadába költözik, július 1-től átmenetileg Kurtisz Krisztián, a felügyelőbizottság jelenlegi elnöke veszi át a vállalat vezetését.
autos nyaralas 404x183.jpg

Autós nyaralás

Hamarosan itt a nyári szabadságok időszaka, egyre többen kelnek útra, hogy vidéken vagy a szomszédos országokban keressenek kikapcsolódási vagy szórakozási lehetőséget. Ilyenkor az egyik leggyakoribb utazási mód a saját autóval történő közlekedés. Hosszabb utaknál vannak bizonyos szempontok, amelyekre kiemelt figyelmet kell fordítani, hiszen a gépjármű felkészítésének elmulasztása komoly gondokat okozhat.
kozlemeny

Közlemény hibás árfolyamról

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Biztosító négy eszközalapjának 2023.03.30. értéknapi árfolyama – azok mögöttes befektetési alapjának hibás árfolyama okán – tévesen került kiszámításra. A hibát a Biztosító 2023.04.17. napján észlelte, melyet követően haladéktalanul megkezdte az intézkedést a tévedés kijavítása érdekében.
Karesemenyek 404x183.jpg

Leggyakoribb káresemények otthonainkban

Szakértőink az elmúlt évek tapasztalatai alapján rövid ismertetőt állítottak össze a leggyakrabban előforduló károkról. Cikkünkben azt is megmutatjuk mire érdemes odafigyelni, amikor otthonaink, vagy akár gépjárműveink védelméről gondoskodunk.

Rólunk mondták

"Gyors és korrekt. Így kellene működni az elektronikus ügyintézésnek máshol is. Köszönöm."
"Gyorsan megtaláltam, amit kerestem."
"Mindig,minden ügyintézés gyorsan és korrektül teljesült. Köszönöm!"