Tartalom megjelenítő

Online utasbiztosítás

Szuper ár-érték arány, gyors ügyintézés, poggyászkártól az autós asszisztenciáig. Kösse meg most, pár perc alatt! Megkötöm

Online díjfizetés
egyszerűen!

Postai csekkbefizetés a weboldalunkon! Válassza a kényelmes, gyors, online díjfizetési lehetőségeket és pár kattintással rendezze biztosítási díját. Részletek

Viharkárok

A viharkárok rendezése a 2022.05.25-i jégesővel kísért viharos időjárás miatt megnövekedett. A gyorsabb ügyintézés érdekében online kárbejelentésünket ajánljuk. Részletek
Responsive Image
Egyenleg ellenőrzés
Responsive Image Online díjfizetés
Responsive Image Díjfizetésről
Responsive Image Kárbejelentés
Responsive Image Nyomtatványok
Responsive Image Tanácsadót keresek
38 085
esetben segítettünk ügyfeleinknek
16 189 860 650
forintot fizettünk ki
4.8 / 5
Ügyfeleink elégedettsége

Az adatokat 2022. január 1. óta mérjük
A honlapon közölt statisztikai információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok pontosságát az UNIQA Biztosító Zrt. nem garantálja és nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Csak az UNIQA Biztosító Zrt. által hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak. A jelen honlap és a honlapon közölt statisztikai információk, adatok szerzői jogvédelem alatt állnak, annak vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Hírek, aktualitások

Tartalom megjelenítő

utasbiztosítás cikk 1

Így nem érhet kellemetlen meglepetés a nyaraláson

A kánikula közeledtével érdemes előre felkészülni a betervezett nyaralásokra, kirándulásokra. Hogy minden a bőröndbe kerüljön, összegyűjtöttünk egy rövid listát azokról dolgokról, amik nélkül semmiképp ne induljunk el otthonról.

Extrém időjárás: egyre gyakrabban csapnak le a komoly viharok

Ahogy azt az elmúlt időszakban is megtapasztalhattuk, hazánkban is egyre szélsőségesebb az időjárás, az extrém viharok pedig komoly károkat okozhatnak legyen szó akár ingatlanról, akár gépjárműről, egyéb értékekről. Érdemes előre felkészülni a váratlan helyzetekre, hiszen napjainkban már számolnunk kell az éghajlatváltozás viszontagságaival.

Ne legyen luxus az egészség

Az egészség sokkal több, mint a betegség hiánya. Legfontosabb kincsünk, aminek megóvásáért jóval többet is tehetnénk. Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár hasznos tanácsot annak érdekében, hogy segítséget nyújtsunk egy egészségtudatos életvitel kialakításához.

Biztonságosan a növekvő forgalomban

Bizalmi társasjáték, amelyen életek múlhatnak – így is tekinthetnénk a közúti közlekedésre, hiszen aki volán mögé ül, megelőlegezi a bizalmat és számít arra, hogy a forgalom többi résztvevője is követi a közlekedés szabályait és odafigyeléssel, biztonságosan vezet. A kulturált közlekedés több, mint a KRESZ szabályok betartása, a partnerség, a kölcsönös tisztelet, a biztonság és az egymásra figyelés az alapja.

Rólunk mondták

"Gyors és korrekt. Így kellene működni az elektronikus ügyintézésnek máshol is. Köszönöm"
"Örülök az online bejelentési lehetőségnek"       
"Megbízható, pontos, segítőkész szolgáltatást nyújtottak."