Tájékoztató a Sberbank ügyfelei részére

Tájékoztató a Sberbank ügyfelei részére

Tisztelt Ügyfelünk!

Jelen tájékoztatóban a Sberbank Magyarország Zrt.-nél indított végelszámolással érintett ügyfelek biztosítási szerződésével kapcsolatos be- és kifizetésekere vonatkozó  ügyféltájékoztatónkat olvashatja.

1. Díjvisszautalás / Kárkifizetés

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy Sberbank-nál vezetett számlaszámra a Biztosítónak nem áll módjában utalásokat indítani, ezért kérjük, hogy adjon meg egy másik banknál nyitott bankszámlaszámot, melyre a jövőbeni lehetséges utalásokat teljesíteni tudjuk.

változásbejelentő kitöltésével és beküldésével tudja a bankszámlaszámát lemódosítani.

2. Biztosítási díjfizetés

Ha eddig a Sberbank-nál vezetett bankszámlájáról egyenlítette ki biztosítási díját, kérjük, hogy biztosítási védelmének folytonossága érdekében gondoskodjon a zavartalan díjfizetésről.

Mi a teendő, ha Ön…

 … csoportos beszedéssel fizet? Ha továbbra is ezt a díjfizetési módot részesíti előnyben, közvetlenül az új számlavezető bankjánál kezdeményezheti az új csoportos beszedési megbízást (a legtöbb esetben akár netbankon keresztül is).

Kedvezményezett neve: UNIQA Biztosító Zrt.
Kedvezményezett azonosítója: A10456017
Szerződésazonosítója a kedvezményezettnél: az Ön kötvényszáma.

Amennyiben rendelkezik más bankszámlaszámmal viszont nem rendelkezik netbank hozzáféréssel, úgy a Biztosító honlapján elérhető nyomtatványt szükséges kitöltenie és a bankjánál leadni. 

… banki átutalással rendezi díját? Abban az esetben van most teendője, ha rendszeres átutalást állított be, és továbbra is ezt a díjfizetési módot részesíti előnyben. Ezesetben kérjük, hogy állítsa be az állandó megbízást új bankjánál. Számlaszámaink ezen a linken elérhetőek. Az átutalás közlemény rovatába a biztosítás kötvényszámát szükséges beírni. Eseti átutalást szintén ezen adatok megadásával tud teljesíteni.

A díjfizetési lehetőségről bővebben ezen az oldalon olvashat.

A Magyar Nemzeti Bank erre vonatkozó sajtóközleményét és határozatait itt éri el.