Kárrendezési aktualitások

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy az elmúlt időszakbanfellépő felhőszakadások következtében kárbejelentéseink száma jelentősen megnövekedett. Kárrendezési egységünk, megbízott partnereink arra törekednek, hogy az Önt ért kárát minél hamarabb felmérjék és a kárigényét feltételeink szerint mihamarabb rendezzék. Kollégáink keresni fogják Önt kárbejelentését követően várhatóan 5-10 napon belül. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön segítségével kárrendezése gyorsítható, amennyiben rendelkezésére áll a káreseményről, a sérülésről fotó, illetve egyéb kárrendezéshez szükséges dokumentumok (pl. ajánlat, javítási számla). Kérjük, hogy a már rendelkezésére álló fotókat, dokumentumokat lehetősége szerint továbbítsa (kárszámára hivatkozva) részünkre az alábbi elérhetőségeken:

utólag

Kérjük továbbá, hogy lehetőség szerint becsülje a keletkezett kár hozzávetőleges nagyságát, illetve jelölje meg a sérült felület méretét (pl. ~ 10 nm falfelület leázással érintett).

Sajnálattal tájékoztatjuk azon Ügyfeleinket, akik UNIQA HomeGuard lakásbiztosítással rendelkeznek, hogy a szolgáltatási garanciát jelen helyzetben a Biztosító visszavonásig nem tudja vállalni.

Helyszíni szemlét igénylő károk esetében a Biztosítónak lehetősége van videós kárrendezés alkalmazására is. Kérjük amennyiben rendelkezik okostelefonnal, úgy lehetősége szerint segítse kárszakértő munkatársunk munkáját. A vonatkozó tájékoztató videónkat ide kattintva éri el.

További részletes kárrendezés információkról a Vagyon- és felelősségbiztosítási károk tudnivalókban tájékozódhat.

Együttműködését köszönjük!

UNIQA Biztosító Zrt.